Сликањето со нашата полароид камера заврши, време е да ги објавиме добитниците на подароци

Армена Себати добива Seaberg чадор
Мирјана Митревска добива Seaberg чадор
Ристо Трајковски добива Seaberg ќебе за пикник
Маја Јанковска добива Seaberg чадор
Валентина Петрова добива Seaberg чадор
Матеј Лисичков добива Seaberg ќебе за пикник
Даниел Ѓорѓиев добива Seaberg ќебе за пикник
Костадинка Крстева добива Seaberg чадор
Љубомир Ангеловски добива Seaberg ќебе за пикник
Линдита Мефмети добива Seaberg чадор
Зоран Стојановски добива Seaberg ќебе за пикник
Инвалиди на трудот добива Seaberg ќебе за пикник
Лила Панајотова добива Seaberg чадор
Марија Мишевски добива Seaberg ќебе за пикник
Зоран Џалев добива Seaberg ќебе за пикник
Љубомир Котески добива Seaberg ќебе за пикник
Димитар Иванов добива Seaberg ќебе за пикник
Лазо Поповски добива Seaberg ќебе за пикник
Ана Бунтеска добива Seaberg чадор


Доколку учествувате и добивте ваучер за попуст, побрзајте и искористете го на нашата веб-страница.

Тимот на Топ Шоп Македонија